Training, Coaching & Advies
Het beste uit professionals halen
Maatwerk & Co-creatie

Direct contact: 06-52777742

Ron Buijze, Sr HR Adviseur Efteling

Ron Buijze, Sr HR Adviseur Efteling

Véronique heeft ons geholpen bij het maken van realistische teamafspraken die dagelijks kunnen worden toegepast. Ze creëert heel makkelijk een veilige omgeving, laat het team echt het werk doen, maar stuurt hen bij waar wenselijk en zorgt dat je niet te veel afdwaalt van het doel dat je hebt gesteld.

Véronique was door ons ‘last minute’ ingevlogen, waardoor er minimale voorbereidingstijd was. Erg knap hoe zij de begeleiding desondanks heeft vormgegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanpak

Snelle vraag

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je vraag

  Bouwstenen als grondlegger van Samenwerking

  Met alle leidinggevenden van Het Laar zijn we met alle leidinggevenden aan de slag gegaan met het ‘uiting’ geven aan datgene wat we belangrijk vinden als het gaat om leidinggeven aan meer zelfsturing. Dit betekent […]

  De metafoor van de VW-bus

  Deze tekening kwam voort uit de opdracht van een onderwijsteam van Campus 013, om een tekening te maken van henzelf als team. Ook heerlijk als ook dan de bus weer terugkomt:)

  Zelfsturende teams?!?

  Het klinkt allemaal zo mooi.. maak van een goed functionerend team een zelfsturend team en de leidinggevende krijgt meer tijd en ruimte voor andere werkzaamheden. Op dit moment zie ik veel organisaties de keuze maken […]