Over Véronique

Ik ben een energieke professional, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben iemand die mensen in beweging krijgt en mensen onderling goed weet te verbinden. Ik heb een sterke drijfveer om de dingen die ik doe goed te doen. In diverse rollen heb ik mezelf ontwikkeld: docent, trainer, hr-adviseur, opleidingskundig adviseur en coach. Altijd was ik op de een of andere wijze betrokken bij het leren van volwassenen.

Als zelfstandig ondernemer help ik professionals om focus en ruimte te creëren voor hun eigen professionele ontwikkeling. Ik ondersteun teams zodat zij ervaren dat samenwerken daadwerkelijk leidt tot samen leren van elkaar. Ik geloof erin dat er hierdoor meer en betere resultaten worden behaald en meer werkgeluk ontstaat. Mijn aanpak kenmerkt zich als klantgericht, creatief, persoonlijk en diepgaand.

Ik ga voor co-creatie en werk dan ook nauw samen met verschillende partijen in de organisatie, waaronder HR en management / directie. Ik sluit optimaal aan bij het werk en de te behalen (gezamenlijke) resultaten. Professionals willen volgens mij altijd worden uitgedaagd als het gaat over hun vakmanschap. Als ze eenmaal zelf in beweging zijn, is enkel bijsturen nodig.

Vanaf mijn 16e had ik een duidelijk focus: ik ga faalangsttrainingen geven! Een eerste loopbaanrichting die logisch was kijkend naar mijn eigen verleden. Juist daarom waarschijnlijk een sterke drijfveer om heel goed te worden in wat ik doe en optimaal iets te betekenen voor de ander.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Het Teamlab: www.hetteamlab.nl. Dit bedrijf ben ik samen met drie collega’s in 2021 gestart als resultaat van de boeken Professionals aan het Stuur (2019) en Zelfsturing vraagt Leidinggeven (2020) met Chris Peek. Dit gedachtegoed komt terug in alles wat we doen.

Wil je meer weten? Klik hier voor een directe link naar mijn LinkedIn-profiel.

Véronique & Professional Focus >