Véronique & Professional Focus

Ik wil een voorbeeld zijn voor professionals voor wat betreft het nemen van eigenaarschap voor je vak. Te meer omdat ik zelf op en top professional ben: Kritisch, leergierig en ik herken de harde loyaliteit voor klanten. De afgelopen jaren heb ik in mijn proces steeds beter geleerd om mijn eigen weg te bewandelen en keuzes te maken die passen bij wie ik ben als mens en waar ik voor sta als professional. Het oprichten van Professional Focus is hiervan een mooi voorbeeld.

In plaats van een aanbod met kant-en-klare trainingen kies ik ervoor om de expertise en kennis zoveel mogelijk uit professionals zelf te halen. “Kracht van binnenuit”, dat is mijn motto. Hierdoor voeg ik enkel toe wat nodig is. Volgens mij weten professionals zelf als geen ander wat ze nodig hebben. Zo creëer ik samen met klanten een leeromgeving die verbindt en stimuleert tot excelleren.

De onderstaande uitgangspunten vormen de kern van mijn manier van werken:

  • Positieve Psychologie: leren op basis van successen. Eigen unieke kwaliteiten en talenten centraal stellen, deze optimaal signaleren en inzetten.
  • Werken vanuit Beweging: ‘Learning by Doing’ en creatieve werkvormen toepassen die je in beweging zetten.
  • Systemisch Werken / Systeemdenken. Eigen werkpraktijk en werkorganisatie staan centraal.
  • Werken van binnenuit. Startend bij het individu, steeds in verbinding met de doelstellingen van de organisatie.

Professionele samenwerkingspartners >

Véronique Willems • achtergrond >