Training, Coaching & Advies
Het beste uit professionals halen
Maatwerk & Co-creatie

Direct contact: 06-52777742

Hilda Regterschort, leidinggevende expertisecentrum Jeugdbescherming Gelderland

Hilda Regterschort, leidinggevende expertisecentrum Jeugdbescherming Gelderland

Véronique is deskundig, enthousiast en betrokken. Ze is trouw aan waar ze zelf voor wil gaan en als klant voel je dat.

Met de inzet van Veronique lukt het beter de focus vast te houden. Véronique signaleert en intervenieert op een prettige manier. Het resultaat hiervan is dat iedereen op koers blijft zonder dat het groepsproces wordt verstoord. Dus, oog voor zowel het resultaat als voor het proces.

De samenwerking hebben we als prettig ervaren. Véronique neemt onze wensen en vragen serieus maar gaat tegelijkertijd kritische vragen niet uit de weg. Op die manier krijgen we samen scherp wat we precies wel of niet willen en hoe we dat vervolgens kunnen bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanpak

Snelle vraag

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je vraag

  Bouwstenen als grondlegger van Samenwerking

  Met alle leidinggevenden van Het Laar zijn we met alle leidinggevenden aan de slag gegaan met het ‘uiting’ geven aan datgene wat we belangrijk vinden als het gaat om leidinggeven aan meer zelfsturing. Dit betekent […]

  De metafoor van de VW-bus

  Deze tekening kwam voort uit de opdracht van een onderwijsteam van Campus 013, om een tekening te maken van henzelf als team. Ook heerlijk als ook dan de bus weer terugkomt:)

  Zelfsturende teams?!?

  Het klinkt allemaal zo mooi.. maak van een goed functionerend team een zelfsturend team en de leidinggevende krijgt meer tijd en ruimte voor andere werkzaamheden. Op dit moment zie ik veel organisaties de keuze maken […]