Training, Coaching & Advies
Het beste uit professionals halen
Maatwerk & Co-creatie

Direct contact: 06-52777742

Marion Veldboer, hr-adviseur Reasult ‘Zelfsturende teams’

Marion Veldboer, hr-adviseur Reasult ‘Zelfsturende teams’

Het traject heeft ervoor gezorgd dat het managementteam de missie en visie heeft aangescherpt. Waar willen we als organisatie naar toe en waar staan we voor? Ook is er meer bewustzijn bij wat zelfsturing inhoudt, wat belangrijke randvoorwaarden zijn om dat te laten slagen en wat de eerste stappen zijn naar een High Performing Team.

Véronique komt in de samenwerking prettig en zeer professioneel over. Ze legt snel verbinding als persoon en kan putten uit een rijke praktijkervaring gestaafd met theoretische kennis. Haar analytisch vermogen valt in positieve zin op. Met haar kritische vragen zet ze aan tot nadenken en reflectie op alle niveaus en ze geeft terug wat haar opvalt op zo’n manier dat het makkelijke geaccepteerd wordt de gesprekspartners. Haar stijl van co-creatie en in gesprek blijven zonder het doel uit het vizier te verliezen is ons goed bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanpak

Snelle vraag

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je vraag

  Bouwstenen als grondlegger van Samenwerking

  Met alle leidinggevenden van Het Laar zijn we met alle leidinggevenden aan de slag gegaan met het ‘uiting’ geven aan datgene wat we belangrijk vinden als het gaat om leidinggeven aan meer zelfsturing. Dit betekent […]

  De metafoor van de VW-bus

  Deze tekening kwam voort uit de opdracht van een onderwijsteam van Campus 013, om een tekening te maken van henzelf als team. Ook heerlijk als ook dan de bus weer terugkomt:)

  Zelfsturende teams?!?

  Het klinkt allemaal zo mooi.. maak van een goed functionerend team een zelfsturend team en de leidinggevende krijgt meer tijd en ruimte voor andere werkzaamheden. Op dit moment zie ik veel organisaties de keuze maken […]