Training, Coaching & Advies
Het beste uit professionals halen
Maatwerk & Co-creatie

Direct contact: 06-52777742

Workshop “Omgaan met weerstand” bij KLM

Workshop “Omgaan met weerstand” bij KLM

Veronique speelde goed in op de groepsdynamiek in de klas, luisterde naar de groep en gebruikte dat weer mooi tijdens de training.

Ik vond dit een erg leuke interactieve, interessante workshop. Veronique deed het erg leuk en het is geen moment saai geweest. Iedereen was enthousiast en deed goed mee. Duidelijke uitleg over de verschillende groep dynamieken die je tegen kan komen.

Ik vond dat Veronique op een hele fijne manier haar inzicht gaf over de verschillende mogelijkheden hoe een groep samengesteld kan zijn. Het was superleuk om met elkaar met de ogen dicht tegenover elkaar te staan en de opdracht was: als je wordt aangetikt dan moet je luid en duidelijk een nummer zingen. De verschillende manieren hoe iedereen dit interpreteerde was super interessant om te ontdekken.

De trainster straalde rust, vriendelijkheid, interesse en veiligheid uit. Ik vond ook de “je gaat een lied zingen” oefening heel leuk; gaf snel inzicht in weerstand bij een groep. Daarnaast waren de opties om om te gaan met weerstand verhelderend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanpak

Snelle vraag

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je vraag

  Bouwstenen als grondlegger van Samenwerking

  Met alle leidinggevenden van Het Laar zijn we met alle leidinggevenden aan de slag gegaan met het ‘uiting’ geven aan datgene wat we belangrijk vinden als het gaat om leidinggeven aan meer zelfsturing. Dit betekent […]

  De metafoor van de VW-bus

  Deze tekening kwam voort uit de opdracht van een onderwijsteam van Campus 013, om een tekening te maken van henzelf als team. Ook heerlijk als ook dan de bus weer terugkomt:)

  Zelfsturende teams?!?

  Het klinkt allemaal zo mooi.. maak van een goed functionerend team een zelfsturend team en de leidinggevende krijgt meer tijd en ruimte voor andere werkzaamheden. Op dit moment zie ik veel organisaties de keuze maken […]